Wandelmarathon

Dag van de Zon .

Voor de 3de keer zal er in 2020 eveneens een wandelmarathon bij dag georganiseerd worden: ‘Dag van de Zon’. Beleef hetzelfde parcours nu ook bij dag en geniet van het mooie kempische zomerlandschap.

Dag van de Zon © is een wandelmarathon van 42 km die overdag zal gewandeld worden op 4 juli 2020. Het wordt een opgetogen wandeling met muzikale versnaperingen en een glimlach als thema. Voor vertrek bieden we u een sportbuffetje aan om reserves aan te vullen, en bij aankomst geniet u van een heerlijke spaghetti met een frisse Trappist van Westmalle.

Met jouw deelname steun je ook het goede doel Hope, we love lifeHOPE Benefiet, dat zich al jaren inzet voor kankeronderzoek, zet het werk van zijn bezieler Rupert Suply met verenigde krachten verder. Dj en kankerpatiënt, Rupert Suply (30), verloor in juni 2016 de strijd tegen kanker na vele jaren vechten en meer dan 650 chemo’s. Vandaag staat een enthousiast en vastberaden team van naaste vrienden en familie aan het roer van HOPE Benefiet om zo Ruperts dromen alsnog allemaal waar te maken. Het voornaamste doel: ‘Hope’ geven aan diegenen die ‘Hope’ nodig hebben.

Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element

zaterdag 4 juli 2020

Halle-Zoersel (Antwerpen)

Zaterdag 4 juli 2020

Programma .

Wanneer?

Zaterdag 4 juli 2020

Vertrek

Om 12 uur aan het kasteel van Park Hallehof te Halle-Zoersel.

Aankomst

Vanaf 19h30.

4 juli 2020

Dag van de Zon

Vanaf 9 uur

Check-in en ophalen startpakket

Je ontvangt hier je wandelkaart en wegbeschrijving, T-shirt (indien besteld), bonnen voor je maaltijden (indien besteld) en bevoorradingen.

10h – 11h30

Sportbuffet en lichte versnaperingen

12 uur

Start

19h30

Openen van de aankomst

22 uur

Sluiten aankomst

Adres .

Park Hallehof
Kasteeldreef 55 - 2980 Zoersel

Sfeerbeelden .

Parcours .

Het parcours loopt langs rustige landwegen en mooie stukjes natuur over de grondgebieden van Halle, Oelegem, Massenhoven, Viersel, Pulle, Vorselaar, Pulderbos, Zoersel, Oostmalle, Westmalle, Schilde en Sint-Antonius.

Inschrijven .

Binnenkort gaan onze inschrijvingen terug open!

Voorwaarden inschrijving

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar (geboren in of voor 2006). Inschrijving is mogelijk tot 30 juni 2020. Daginschrijvingen zijn niet mogelijk!

Inbegrepen zijn:

  • Gratis T-shirt voor alle deelnemers (combi deelnemers krijgen er 2)
  • Gratis pastamaaltijd reserveren bij inschrijving noodzakelijk!)
  • Bewaakte vestiaire
  • Een mooi aandenken
  • Alle bevoorradingen en medische verzorging onderweg
  • Shuttledienst
  • Live optredens

Overdracht van inschrijving

Overdracht van inschrijving naar een andere deelnemer is niet mogelijk. Indien je toch veranderingen aan jouw eigen inschrijving wenst aan te brengen, gelieve via e-mail jouw wijzigingen te willen doorgeven aan lunexx@telenet.be.

Annulaties

Annulaties van ingeschreven sporters worden niet aanvaard.

Heb je vragen?

Contacteer ons .Onze partners .